Médiavadász

A madár az ász

Czinkóczi, a töketlen!

Mikor az ember először meglátja, hogy a liberálisok háborognak, kinyílik a bicska a zsebében, hiszen még néhány perce arról tartottak kiselőadást, hogy miként kell elfogadnunk a buzulást, mint a vélemények egyikét a sokból. Hiszen az olyan, mint a fagyi. Van, aki a vaníliát szereti, van, aki a csokit. Van, aki a fiúkat, és van, aki a lányokat, persze nemtől függetlenül. Aztán odapofátlankodnak a Rácalmási Tökfesztiválra, és tönkreteszik az egészet. Hiszen amikor olyat látnak, ami nem fér bele az ő gondolkodásukba, akkor egyből elkezdenek rinyálni. Telesírják a liberális médiát, hogy micsoda felháborító az nekik, hogy valaki a tökből egy migránst rakott ki a kerítése mellé.

Elfelejtik azt amiről ők maguk így írnak:

„Az emberi egyenlőség, sokszínűség és szabadság, és az ezekből fakadó jogok: alapvető adottságok. Korlátozásuk esetén is léteznek és hatnak (ekkor persze nem építő, hanem negatív módon, belülről erodálva az elnyomó rendszereket). A valóság ezen adottságait a liberálisok tényekként, nem pedig erkölcsi követelményekként fogadják el. Nem mintha nem ismernék el az egyéni különbségek és sajátosságok tiszteletben tartásának erkölcsi követelményét.”

Úgy tűnik, mégsem tartják tiszteletben a véleménynyilvánítás eme gyönyörű színfoltját, azt, aki egy tökmigránssal fejezi ki alkotói szabadságát. Czinkóczi – aki ezt cikkben megjelentette – a 444 szerkesztőjeként azt sem tudja, mi az a felforgató eszme, amit képvisel, ezért arra kérjük a szerkesztőséget, hogy azonnal rúgja ki! Sőt, követeljük, hogy

bélyegezzék rasszistának és xenofóbnak, hiszen gyűlöli a másságot!

Az arcával és szörnyű tettével szerepeljen minden híradóban! Majd járjon kanosszát Soros Gyuri bácsinál! És persze örök életére mondjon le a tökevésről, mert ilyen töketlen is csak egy liberális firkász lehet.

czinkoczi_sandor
Hasonló a hasonlónak… Czinkóczi Sándor

• 2015.10.27.


Previous Post

Next Post