Médiavadász

A madár az ász

Bill Gates pénzzel támogatta a pedofil Epsteint, de már megbánta

Mostanság egyre több hír jelenik meg az idén börtönbe kerülő és ott vélhetően meggyilkolt pedofil és gyerekkereskedő milliárdos tevékenységét és kapcsolatrendszerét illetően. Mint korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, Epstein rendkívül szerteágazó kapcsolathálóval rendelkezett, és a világ legbefolyásosabb embereivel ápolt jó viszonyt. Köztük Bill Gates-cel, aki, miután a New York Times kiderítette, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben sűrűbben találkozgatott és üzletelt a bűnözővel, szabadkozni kezdett. Állítása szerint ő csupán azért támogatta Epsteint, mert ő azt mondta neki, hogy a pénzt az egészségügy fejlesztésére fordítja. Bill Gates ezek szerint csak jót akart, Epstein pedig átverte őt. A világ leggazdagabb embere tehát csupán abban hibázott, hogy nem volt elég körültekintő (de már megbánta!). Nem túl hihető, hogy egy súlyos milliárdok felett operáló személy ilyen könnyelműen dobálózna a pénzével. Vagy tényleg elhisszük, hogy Bill Gates az a fajta naiv, a világ és az emberiség megmentésén megállás nélkül fáradozó idealista, akinek elég, ha egy befektető a „global health” kifejezést elejti előtte egy beszélgetésben, hogy máris hatalmas összegeket utaljon neki? A magunk részéről ezt a gyermekmesék kategóriájába soroljuk.

Epstein-Gates
Ha nem is állítható, hogy mindenki, aki kapcsolatban állt Epsteinnel, tudott is mocskos ügyeiről, nem valószínű, hogy a legbefolyásosabb emberek előtt ismeretlenek lettek volna üzelmei. Az is gyanús, hogy Gates először tagadta az Epsteinnel való kapcsolatát és a vele folytatott bármiféle üzletelést. A pedofil milliárdos esete újabb példa arra, hogy a világ vezetői nem éppen olyanok, mint ahogy a médián keresztül beadagolják nekünk. És ez nem azt jelenti, hogy kicsit mások, és hogy vannak nekik is rossz tulajdonságaik, hanem azt, hogy a legsötétebb tervek szolgálói és a legelvetemültebb tevékenységek aktív ügyvivői, amik köszönőviszonyban sincsenek az emberiség valódi érdekeivel. Ne feledjük, az emberi élet teljes digitalizációjának egy másik ügyvivője, a 21. század ügyeletes prófétája, Elon Musk is kapcsolatban állt Epsteinnel.


Az más kérdés, hogy a színfalak mögött álló csoportok miért engedték Epsteint leleplezni, és azt követően milyen céllal hagyták és hagyják kiszivárogni az Epsteinnel kapcsolatos egyre kínosabb híreket. Ez egy olyan nehezen megválaszolható kérdés, amit folyamatosan szem előtt kell tartanunk a pedofil milliárdost illető minden újabb infó felszínre bukkanásakor.

Nézd meg új videónkat:

• 2019.11.07.


Previous Post

Next Post