Médiavadász

A madár az ász

A 444, a 888 és az ördög

A jelen írás egyszerű gondolatkísérlet a szóban forgó hírportálokkal kapcsolatos különös szimbólumokat illetően. A cikkben foglaltak nem ténymegállapítások, csupán figyelemfelhívás az okkult összefüggések iránt érdeklődők számára.

Köztudott, hogy a 888.hu a 444.hu nevű véleménydiktáló szennyportál mintájára, ellensúlyozására jött létre. A 444.hu a „trash” (jel. szemét) stílusban utazik, kiégett nihilistákból és nagypofájú suhancokból áll, célja pedig – az aktuálpolitikai érdekeken túl – olvasóközönségének ideológiai megtévesztése és a proli alatti igénytelenség széles körben való elfogadottá tétele.

Noha állítólag a 444.hu neve egy véletlenből ered (nevezetesen abból a „poénból”, hogy az ideges kommentelők olykor a tucatnyi felkiáltójel egymás utáni lenyomásakor elfelejtik megnyomni a shift billentyűt, ami így négyest ad ki), tevékenységének megvizsgálásával és a 888.hu-val való összevetésével más értelmezések is létjogosultságot kapnak, melyek sokkal inkább egy jól megtervezett szándékoltságra utalnak (még a névben is).

Látszólag az egyik oldal kormányellenes, míg a másik oldal kormánypárti, de stílusában és szemléletében lényegét tekintve mindkettő ugyanazt képviseli: alacsonyrendűséget és igénytelenséget. Rosszindulat és frusztráció hatja át őket, pletykákra alapoznak, megrendelésre dolgoznak, melyek során a tényeket és az igazságot, ha kell, teljes mértékben figyelmen kívül hagyják. Szerkesztőik életunt nagydumások, akik nem találják az élet értékeit és kompenzációképpen sötét lelkületüket, valamint a kezükbe adott többnyire hazug ideológiát ráerőltetik a társadalomra.

666
Felvethető, hogy a 444.hu és a 888.hu egy harapófogó két szárát alkotják, azaz két irányból, de egy cél érdekében kívánják befolyásolni az olvasókat. A befolyásolás iránya szimbolikailag is kifejeződik és összefüggésben áll azzal, amiről korábban hosszabb tanulmányt írtunk, egészen pontosan a sátáni eszme elterjesztésével. Azzal, hogy megidéznek egy erőt, egy szemléletet, egy viselkedési módot, amely az emberek megrontására, megmérgezésére irányul, és ezt még szimbolikusan is a tudtunkra adják.

Igen beszédes, hogy a 444 és a 888 összeadásával, majd megfelezésével (vagyis az összeg számtani közepének – átlagának – kiszámításával) azt a 666-ot kapjuk eredményül, amely a Biblia alapján a Fenevad száma. Ennek megfelelően a két szám mintegy körülöleli a Sátán számát, megtámogatja annak evilági céljait, vagy másképp kifejezve, ama világ kapujának két oszlopát alkotják, amely a Sátán otthonának tekinthető. Az oldalak célja ily módon az, hogy közös erővel beengedjenek világunkba olyan hatásokat, amelyek az ember vesztét okozzák.

Egy érdekes, egyszersmind beszédes logó található a 888.hu oldalán, amely további adalék felvetésünkhöz. Egyszemű, rózsaszín démon, lábánál jobbra és balra csatlósai, akik kárörvendően vigyorognak. Ez a két csatlós lehet jelképesen a két hírportál, melyek hűen szolgálják azt a sötét urat, amit szimbolikusan az ördöggel lehet kifejezni. Azt az urat, amelynek jelen esetben gyomrán helyezkedik el a szája, kifejezve ezzel azt, hogy mohón be akarja kebelezni, és a saját ízlése szerint át akarja formálni a tudatlan lelkeket.

888 démon
Aki értve szemléli a jelenségeket, az az említett oldalak tartalma alapján is világosan látja, mennyire eltévelyítőek és mérgezőek. A szimbólumok alapján viszont ezt az álláspontját megerősítheti az ember, veszélyeivel szemben pedig jobban és alaposabban felkészülhet.

kabandha
Hasonló ábrázolás található a hindu mitológiában: Kabandha, az egyszemű démon

444888bértollnokdeviációkliberálismanipulációmédiasátánszabadkőművességszennyoldalÚj Világrendzsidóság

• 2016.05.26.


Previous Post

Next Post